Suositaan ja hyödynnetään kasvis- ja lähellä tuotettua ruokaa sekä nostetaan ruokien kotimaisuusastetta koulujen ja laitosten ruokapalveluissa.
(Ilmastotiekartan / LUMO-ohjelman mukaisesti)3. Resurssiviisas kuluttaminen ja tuotanto / 3.2. Kehitetään ja otetaan käyttöön hankintojen ympäristökriteereitä /
3.2.4Suositaan kasvis- ja lähiruokaa sekä nostetaan kotimaisuusastetta koulujen ja laitosten ruokapalveluissa
Eteneminen
- Ei aloitettu
- Suunnittelu
- Toteutus
- Jatkuva
Aikataulussa
Pirkkalan kouluissa on kasvisruokapäivä ja teemaviikkoja. Hankinnoissa on edellytetty lähiruokaa.
Toimenpiteen virallinen nimi
Yhteenveto ja yhteystiedot
Aikajänne
Jatkuva
Toimenpidekokonaisuus
Vastuuorganisaatiot
Yhteyshenkilöt
- Päivi VirolainenPalvelusuunnittelijaRuoka- ja puhtauspalvelut
Tietoja päivitetty 20.10.2023